На 12 януари тази година почина Лиса Мари Пресли -

...
На 12 януари тази година почина Лиса Мари Пресли -
Коментари Харесай

Внучката на Елвис Пресли, която наследи цялото богатство на семейството

На 12 януари тази година умря Лиса Мари Пресли - единственото дете на Елвис и Присила Пресли. А седем месеца по-късно към този момент е ясно кой ще наследи цялото благосъстояние на семейството, дружно с известното имение " Грейсленд ". И това е Райли Киоу - внучката на Краля на рока.
 Каква е повода за гибелта на Лиса Мари Пресли, единствената щерка на Елвис Пресли
Каква е повода за гибелта на Лиса Мари Пресли

Дъщерята на Елвис си отиде едвам на 54 години

34-годишната актриса е избрана като единствен правоприемник след решение на Върховния съд в Лос Анджелис, което удостоверява последната воля на. На Киоу обаче й се постанова да води няколкомесечна правосъдна борба с баба си Прилиса Пресли, която оспорва наследството. В него е било написано и името на брата на Райли Бенджъмин, който обаче се самоуби през 2020 година

Покойната щерка на Елвис Пресли е трансформирала първичното си решение част от наследството да отиде при майка й и мениджъра й, оставяйки всичко на децата си. Все отново в хода на делото юристите на Присила Пресли съумяват да й издействат милион и половина $, които ще получава под формата на заплата за работата си като консултант на фамилията.
 Лиса Мари Пресли и щерка й

Лиса Мари Пресли и щерка й

Също по този начин Райли е декларирала волята си да трансферира част от наследените милиони на своите полусестри - близначките Харпър и Финли Уокууд, които са от брака на майка й с към този момент някогашния й четвърти брачен партньор Майкъл Уокууд.

Присила Пресли е договорила и осъществяване на волята й да бъде заровена в имението " Грейсленд ", което също към този момент е собственост на внучка й. Така тя ще бъде положена до брачна половинка си и щерка си. Сградата е построена през 1939 година, има статута на културно завещание и действа като забележителност, която можем да посетим или да си резервираме стая за нощувка.
 Priscilla на София Копола - всичко, което знаем за новия филм за връзката на Присила и Елвис Пресли
Драматичният брак на Присила и Елвис Пресли още веднъж на фокус

Какво знаем за новия филм на София Копола

По думите на Киоу пред Vanity Fair, делото за наследството не е съумяло да утежни в допълнение така и така хладните връзки сред нея и баба й Присила. Тя не крие, че след гибелта на майка й Лиса Мари Пресли е настъпил същински безпорядък и е било нужно да се внесе изясненост по отношение на обстановката в бъдеще, тъй като фамилните връзки са едно, само че в тази ситуация става въпрос и за бизнес, и за доста пари. И явно тя е тази, която ще ги управлява по-успешно и рационално.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР